Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Prikket bikini

Gør du med drømmen om en prikket bikini, så er du landet på den helt rigtige side. Her på dinbadedragt.dk har vi et bredt udvalg af bikinier med prikker på. 

Denne ikoniske stil giver badetøjet et sjovt og livligt look, og er en fantastisk måde at skille sig ud på stranden eller ved poolen.

Se alle vores prikkede bikinier.

Er du til den mere neutrale bikini i sort med hvide prikker, eller kan du bedre lidt, at det er lidt farve på, så har vi den også i rød, grøn og blå med hvide prikker.

En fordel ved prikket bikini er, at det kan bæres af kvinder i alle aldre og størrelser. Denne stil er tidløs og kan tilpasses til enhver kropsform.

Se alle bikinitoppene her.

Kan du godt lide at stikke lidt ud fra mængden, så kan vi også byde på en gul bikini med sorte prikker eller en lyserød ligeledes med sorte prikker. De kommer med garanti til at vække opsigt uanset, hvor du er.

Bikinitrusser i prikker, striber og ensfarvede. Klik her.

Alle vores bikinier er lavet af 88% genbrugspolyester, så du er samtidig med til at tage et mere grønt valg, når du vælger en bikini fra Din Badedragt. Vi er selv meget glade for denne løsning, som er et grønt alternativ til de andre bikinier på markedet.

Læs mere om vores mix and match løsning, her.

Bikinitrusserne er højtaljede, som gør at de passer til flere forskellige kropstyper. Det er også derfor, at du kan finde dem i helt fra størrelse XS til 3XL. Det er altså intet problem at finde en bikini, som passer til dig. Bikinitoppene er med indlæg, som kan tages ud.

Prikket bikini er også en stil, der er let at tilføje til enhver garderobe. Det er en alsidig stil, der kan bæres på stranden eller ved poolen, men også kan styles med en kimono eller shorts til en mere afslappet sommerlook.

Uanset hvad din personlige stil er, er en prikket bikini en sjov og livlig tilføjelse til din badetøjskollektion. Så hvis du vil tilføje lidt retro-stil til din sommergarderobe, så tag et kig på de mange forskellige prikkede bikinier, der er tilgængelige i dag.

Vi glæder os til at se de mange prikkede bikinier rundt omkring i landet.

God badelyst