Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Design din egen bikini

Har du en lille designer i maven, der drømmer om at lave din egen bikini. Så er det nu, du har chancen.

Send dine tanker, ideer eller billede til design@dinbadedragt.dk, og så sørger vi for, at du kan have din drømme-bikini på. Du kan vælge at designe både bikinitoppen eller bikinitrussen, eller bare en af delene.

Det har altså aldrig været nemmere at få din helt egen personlige bikini.

Miljøvenlig bikini.
Alle vores bikinier er lavet er 88% genbrugspolyester, så du kan med god samvittighed hoppe i vandet i din hjemmedesignede bikini.

Vi synes, det er det hele rigtigt at gøre at tage det grønne valg, hvis man har muligheden, og det har du lige her.

Se alle vores bikinier her.

Hvad koster det?

Koster det så ekstra at få sin egen personlige bikini. Nej, det gør det ikke. Prisen er denne samme, uanset om du vælger en af bikinierne fra vores hylder, eller du vælger at designe en selv.

Så det eneste, du skal gøre, er altså at sende en mail til design@dinbadedragt.dk med dine ideer, og så får sender vi en besked til dig, hvor du kan se dine designs. Når du er helt tilfreds, så er det bare at lægge bikinien i indkøbskurven. 

Se vores bikinier på, klik her

Returret

Der er naturligvis returret, hvis bikinien er beskadiget, når den kommer frem til dig. Det vil sige, at syningen eller andet ikke levet op til den ventede standart. Men der er ikke returret, hvis du bare fortryder dit eget design, eller har valgt den forkerte størrelse.

Læse mere om at designe selv.

Rigtig god badelyst.