Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Badedragter til børn

Badedragter til børn er vigtige for at beskytte deres sarte hud mod solens farlige stråler, og samtidig giver det børnene mulighed for at have det sjovt i vandet uden at bekymre sig om tøjet. Hos Dinbadedragt.dk er vi specialiseret i badedragter til børn i alderen 2 til 16 år.

Se alle vores badedragter til børn. Alderen 2 til 7 år.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for børn at føle sig godt tilpas i deres badetøj, og derfor har vi et bredt udvalg af farverige badedragter med unikke mønstre, som du ikke finder andre steder. Vores badedragter til børn er lavet af høj kvalitets materiale og er designet med en god pasform, så de kan bevæge sig frit og ubesværet i vandet.

Se alle vores badedragter til børn. Alderen 8 til 16 år.

Vi har også sørget for, at alle vores børne badedragter har en effektiv solbeskyttelse, helt op til UPF38. Det betyder, at de blokerer 97.37% af solens skadelige stråler, hvilket gør det sikkert og behageligt for børnene at lege i solen.

Det er ikke kun børnene, der kan have det sjovt i badetøjet. Vi tilbyder også vores børne badedragter i voksenstørrelse, så du kan matche med dit barn og skabe en sjov og farverig stil.

Se vores mor og datter badetøj.

Find dit barns næste badedragt her på Dinbadedragt.dk og giv dem muligheden for at nyde sommeren med stil og sikkerhed. Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den perfekte badedragt til dit barn.