Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Mix and Match miljøvenlig bikinitop og trusse.

Vi er superglade for at præsentere vores nye koncept ’Mix and Match’, hvor du frit kan vælge lige den bikinitop og bikinitrusse, som, du synes, er pænest. Det vil sige, at du selv kan mixe og matche dig frem til lige den kombination af top og trusse, som passer dig bedst.

Her er et link til alle bikinitoppe- og trusserne - Klik her.

Samtidig er både vores bikinitop og bikinitrusse lavet af 88% genbrugspolyester. Det giver også rigtigt god mening for os, at man ikke køber flere bikinier, end man har brug for, og samtidig ved, at den bikini, man har på, der er størstedelen lavet af genbrugsmaterialer. Det giver god samvittighed både hos os og jer.

Se bikinitoppene her.

Både bikinitoppen og bikinibunden findes fra størrelse XS til 3XL, så der er mulighed for en bikini til kvinder i alle størrelser uanset stil eller figur. Bikinitoppen er med indlæg, som kan tages ud efter behag, og er samtidig lavet i dobbelt lag. Bikinibunden er også med dobbelt lag og med high waist – høj talje.

Alle bikinitrusserne finder du her.

Vi har glædet os meget til at præsentere dette koncept, som både er miljøvenligt, og hvor det er muligt at mixe og matche sig til sin helt egen unikke stil.

God badelyst.