Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Stribet bikini

Stribet bikini

Stribede bikinier er en af sommerens mest populære trends, og med god grund. De ser flotte og sjove ud, og nu er det også blevet muligt at tage hensyn til miljøet, når man shopper en stribet bikini. Vi bruger nemlig genbrugspolyester til at producere vores bikinier, og en stribet bikini lavet af 89% genbrugspolyester er en fantastisk mulighed for at gøre en forskel for miljøet.

Se vores stribede bikinier her

Disse bikinier kommer i to forskellige stribede designs, bolchestriber og tynde striber, som både kan være vandrette og lodrette. Der er også et bredt udvalg af farver, så alle kan finde en stribet bikini, der passer til deres stil og smag. Farverne inkluderer alt fra klassisk sort og hvid til mere dristige farver som rød, gul, grøn og blå. Der er også mere subtile farver som bordeaux og mint, så der er noget for enhver smag.

Når det kommer til størrelser, kan man få disse bikinier fra XS til 3XL, så de passer til alle kropstyper. Bikinitoppen har indlæg, og bikinitrussen er højtaljet, hvilket giver en flatterende pasform, der sidder godt og ser fantastisk ud. Og for at gøre det endnu bedre, kan man mixe og matche forskellige stribede bikini-overdele og -underdele for at skabe sin helt egen unikke stil.

At købe en stribet bikini lavet af genbrugspolyester er ikke kun en fantastisk måde at tage hensyn til miljøet på, men det er også en chance for at følge en af sommerens mest populære trends. Og med gratis levering lige til døren, er der ingen undskyldning for ikke at prøve det. Gør dig klar til at tage din stribede bikini på, og nyd en sjov og solrig sommer.