Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Stribede badedragter til børn og voksne.

Striber har altid været på mode, og nu er det også muligt for dig at få striber på din badedragt. Vi har både de klassiske tynde striber i et hav af forskellige farver, men du kan også finde tykkere striber, hvis du er mere til bolchestriber.

De tynde striber fås både i helt almindelig sorte og hvide striber, men er du mere til røde, gule, grønne eller gule striber, så kan du også finde dem her på siden.

Se alle vores stribede badedragter lige her.

Vi har også mange andre striber. Blandt andet vores kollektion, som vi har lavet ud fra forskellige lande eller steder. Her kan du blandt andet finde badedragterne Brazil, France og England, eller La Boca og Rome. Vi har også lavet en badedragt, som ligner Dannebrog.

Har du lyst til nogle helt anderledes striber på din badedragt, så kan du designe din helt egen personlige stribede badedragt.

Du kan læse mere om at designe sin egen badedragt her.

Er du til tykkere striber, så kan du prøve at kigge på vores bolsjestribede badedragter. De er også rigtigt populære, både som shorts og badedragter.

Alle vores striber findes naturligvis i modeller til hele familien. Så du kan både finde stribede badedragter til børn og voksne, men også badeshorts til herrerne og badebluser, som både er til drenge og piger. Dermed kan hele familien have stribet badetøj på.

Rigtig god badelyst.