Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Bikini plus size

Her på dinbadedragt.dk har vi bikinier i op til 3XL, så det er intet problem at finde bikinier til alle former eller store maver.

Både vores bikinitop og bikinitrusse går fra XS til 3XL, så hvis du er lille forneden men stor foroven, så kan du mixe og matche lige de størrelser, som du har behov for.

Se alle vores bikinier her.

Vores bikinitrusser er højtaljede og passer til alle former. Samtidig er de lavet af 88% genbrugspolyester, så du kan med god samvittighed hoppe i både dem og vores bikinitop, som er lavet af 88% genbrugspolyester.

At vores bikinitrusser og toppe går op til 3XL er et bevist valg, da vi gerne vil sørge for, at alle former kan føle sig tilpas i en bikini, så uanset om du har en stor mave eller en stor barm, så finder vi en bikini, der passer til dig. Bikinitoppene er med indlæg, som kan tages ud.

Vores bikinitrusser finder du her.

Du kan finde ensfarvede, stribede, prikkede og mange andre bikinier, og har vi ikke den, som du lige ønsker dig, så sender du bare en mail til design@dinbadedragt.dk, så sørger vi for at designe bikinien efter dit ønske.

Rigtig god badelyst.