Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Samarbejde med Klub Havdyp

Vi er stolte og glade over endelig at kunne præsentere vores samarbejde med Klub Havdyp, hvor vi i fællesskab har skabt en kollektion, hvor overskuddet går til Havmiljøvogterne.

Klub Havdyp er et fællesskab for vinterbadere, som både inspirerer hinanden og hjælper med at finde nye badesteder. Det er fantastisk at se den udvikling, som Klub Havdyp har været igennem, og vi er rigtigt glade for, at de havde lyst til at samarbejde med os.

Samarbejdet er udmundet i en Klub Havdyp-kollektion, som indeholder badedragter til børn, ungdom og voksne, samt badeshorts til herrerne. Som en ekstra lille ting, så kan du også finde et Klub Havdyp håndklæde.

Se hele kollektionen her: 

Hvis du vælger at købe et af produkterne fra kollektionen, så kommer overskuddet til at gå til Havmiljøvogterne. Det er vi så glade for, da vi på den her måde er med til at give noget tilbage til de danske strande, som vi holder så meget af.

Hele kollektionen er med Klub Havdyp logo på, så vi håber meget at se folk på de danske strande med enten badedragt eller badeshorts på, så vi alle ved, at de har været med til at støtte Havmiljøvogterne.

Har du lyst til at læse mere om Havmiljøvogterne, så klik her.

Klub Havdyp finder du på Instagram: https://www.instagram.com/klub_havdyp/

 

Vi ønsker jer alle rigtig god badelyst.