Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Prikket badedragt

Prikker er bare et fedt design, om det er på bluser, kjoler eller andet, og nu kan du også få prikkede badedragter både til børn og voksne.

Se alle vores prikkede badedragter, klik her. 

Badedragterne fås i alle størrelser fra størrelse 2 år til 3 XL. Så uanset om du er 5, 15 eller 45 år, så har vi en prikket badedragt, der passer til dig.

 

Vi har hele to varianter af vores prikkede badedragter. Vi har de ”normale prikker”, og så har vi de små prikker. Det gør, at du helt selv kan vælge, hvilken slags prikker, der passer bedst til dig, om du er til den normale størrelse eller de små.

 

Når det kommer til at farverne på både badedragten og prikkerne, så har vi et kæmpestort udvalg. Så er du til de klassiske prikker, som for eksempel sort eller rød med hvide prikker, så har vi det. Er du lidt mere våget, så har vi også lyserød med sorte prikker, og har du lyst til at hoppe i den prikkede bjergtrøje, så har vi en hvid badedragt med røde prikker.

 

Skulle der mod forventning ikke være lige de prikker, som du går og drømmer om, så tøv ikke med at skrive til os. Hvis du bare sender en mail til design@dinbadebadedragt.dk, så sidder vi klar til at designe lige den prikkede badedragt, som du drømmer om.

 

Vi håber, meget du ikke har fået prikker for øjnene af at læse om alle vores muligheder, men i stedet har lyst til at hoppe i en af vores prikkede badedragter. God badelyst