Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Populære badedragter 2023

 

Den Retro-inspirerede Badedragt: Retro er altid tilbage på mode, og dette gælder også for badedragter. I 2023 kan vi se en øget interesse i vintage-inspirerede badedragter, der indeholder elementer som høj talje, halterneck og nautiske striber.

Vi har designet flere badedragter, hvor du tydeligt kan se retro-inspiration. Se alle vores funky badedragter.

Bikinien med Høj Talje: Denne stil har været stigende i popularitet i de senere år og ser ud til at fortsætte i denne retning. Bikinier med høj talje er ikke kun moderigtige, men også utroligt flatterende for mange forskellige kropsformer.

Alle vores bikinier er højtaljede, og du kan se dem lige her.

Den Bæredygtige Badedragt: Med den voksende bevidsthed om miljøet kunne bæredygtige badedragter blive en stor tendens. Disse er ofte lavet af genbrugt materiale, såsom genbrugte fiskenet, og har en lav miljøpåvirkning. I vores kollektion har vi bikinier og badeshorts, der er lavet af henholdsvis 88% og 91%  genbrugspolyester.

Den Minimalistiske Badedragt: Enkelhed og minimalisme kan være nøglen i 2023. Badedragter med simple udskæringer, jordnære farver og uden meget pynt kan være det perfekte valg for den modebevidste svømmer. Vi har badedragter til de helt spraglede typer men bestemt også, hvis du gerne vil have enkelthed.

Se vores store udvalg af ensfarvede badedragter lige her.

Badedragt med Udsmykning: På den anden side af spektret kan der også være et skift mod mere dristige, udsmykkede stilarter. Tænk på frynser, snøringer, metalliske stoffer eller endda glitrende sten, der alle kan tilføje et element af 'wow' til din strandgarderobe. Hvis du vil have en ekstra wow effekt, så kan vi desværre ikke lave frynser og snøringer, men du kan faktisk tilføje dit helt eget design/grafik til badedragter. Bare send en mail til design@dinbadedragt.dk, så sidder jeg klar til at hjælpe dig med dig design.

Jeg håber, dette giver en ide om, hvad der kunne være på mode inden for badedragtsmode i 2023!

Men håbet om en rigtig god sommer.

God badelyst
Tue, DinBadedragt