Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Hvordan skal en badedragt sidde?

En badedragt kan være et svært beklædningsgenstand at vælge, da den skal sidde godt på kroppen og samtidig være både stilfuld og flatterende. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige badedragt, der passer til din kropstype og personlighed.

Se alle vores badedragter her.

En badedragt skal først og fremmest sidde godt på kroppen uden at stramme eller glide. Det er vigtigt, at stropperne sidder godt på skuldrene uden at glide af, og at selve badedragten sidder godt på hofterne uden at være for stram eller for løs. En badedragt bør også have den rigtige støtte til barmen, så den ikke falder ned eller strammer for meget.

Vores badedragter er uden bøjle, men med rigtig god stræk, som holder det hele på plads.

En badedragt med en høj talje kan for eksempel være god til at skjule en mindre veltrænet mave, mens en badedragt med en lav talje kan være flatterende for dem med lange ben. Det er også en god idé at vælge en badedragt med en størrelse, der passer godt til barmen, da denne ofte er en af de mest problematiske dele at få til at sidde godt i en badedragt.

Se vores størrelsesguide her.

Som udgangspunkt siger vi, at hvis du er large, så skal du vælge en large badedragt. Er du mellem to størrelser, så skal du vælge den største af de to.

En badedragt bør også være behagelig at have på, så du kan føle dig fri til at bevæge dig og nyde solen uden at blive generet af stramme eller glide stropper. Derfor er det vigtigt at vælge en badedragt i et godt kvalitetsmateriale, der holder i både solen og vandet.

I sidste ende handler det om at vælge en badedragt, der passer godt til din krop, stil og personlighed, så du kan føle dig godt tilpas og se godt ud på stranden.

Du kan også designe din egen badedragt. Læs mere her.