Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Design din egen badedragt

Der er bare noget fedt i at have en badedragt, som er 100% ens egen. Der finder ikke andre, som har denne badedragt i hele verden andre end dig. Det er da fedt at vide.

Det kræver stort set intet af dig at designe din egen badedragt.

Det nemmeste er bare at sende et billede fra din telefon til design@dinbadedragt.dk, og ganske kort tid efter modtager du et link, hvor du kan se billedet på en badedragt, og så er det bare at bestille.

Går du med flere tanker. Kunne du godt tænke dig noget tekst på, så er det heller ikke noget problem. Du skriver bare til os, hvad du gerne vil have, der skal stå på badedragten, så sender vi dig eksempler på forskellige skrifttyper, og så vælger du bare den, som du bedst kan lide.

Du kan også designe din egen bikini. Læs mere her.

Du kan vælge både at sende en mail til os på design@dinbadedragt.dk eller udfylde formularen her, og så svarer vi tilbage hurtigst muligt.

Prisen for at designe sin egen badedragt er den samme som at vælge en af vores andre badedragter på siden, så det koster ikke ekstra at få designet sin helt egen. Samtidig er der også fri fragt, så der er ingen ekstra udgifter forbundet med at lave sin egen badedragt.

Der er ingen returret, når du designer eger din egen personlige badedragt. Du kan returnere, hvis der er fejl i syning eller tryk, men ikke hvis du bare fortryder eller har valgt forkert størrelse.

Du kan se vores størrelsesguide her.

Herunder kan du se flere, som har fået designet badedragter både til dem selv og deres børn.