Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Badetøj til kvinder

Vi tilbyder et bredt udvalg af badetøj til kvinder i størrelserne XS til 3XL, herunder bikinier, badedragter og badebluser i en række farver, prints, striber og prikker. Vi er stolte af at kunne tilbyde badetøj, der ikke blot ser fantastisk ud, men også er af høj kvalitet og utrolig behageligt at have på.

Se alle vores badedragter her

Vores badedragter er designet med fokus på god dækning og stræk, så du kan føle dig tryg og selvsikker hele dagen. Vi forstår vigtigheden af at have badetøj, der føles godt på kroppen og passer perfekt, især når du tilbringer lange dage i solen.

Vores bikinier er også en bæredygtig mulighed, idet de er fremstillet af 89% genbrugspolyester og stadig ser fantastiske ud. 

Se alle vores bikinier her

Bikinitrussen er højtaljet og sidder virkelig godt, men der er indlæg i bikinitoppen, som kan tages ud alt efter, hvad du ønsker.

Badebluser er en populær stil til kvinder, der ønsker at beskytte deres hud mod solens farlige stråler. Vores badebluser er designet til at give den nødvendige beskyttelse mod solskader, samtidig med at de er yderst stilfulde og trendy.

Se alle vores badebluser her

Uanset om du leder efter badetøj til at slappe af i solen eller deltage i vandsportsaktiviteter, har vi det perfekte badetøj til dig. Udforsk vores sortiment af badetøj til kvinder og find dit næste yndlingsbadetøj lige her.

Vi har også samlet alle vores badedragter, bikinier og badebluser et sted, så du kan se dem på en gang. Se alt vores badetøj til kvinder lige her.

Kan du ikke lige finde det design, som du drømmer om, så kan du også sende en mail til design@dinbadedragt.dk, og så sørger vi for at designe lige dit drømme badetøj.