Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Badetøj børn

Det kan være noget af en jungle at finde badetøj til børn. Man vil gerne sikre sig, at de er af ordentlig kvalitet, men vil gerne være sikre på, at de beskytter mod solens farlige stråler, og samtidig skal den naturligvis se godt ud.

Vi bare badetøj til både drenge og piger. Vi har badedragter til pigerne og badebluser til både drenge og piger. Badedragter og badebluser fås fra størrelse 2 år og helt til 16 år, så der er helt sikkert en størrelse, som passer til dit barn.

Her er et par links til vores børnebadetøj:

Badedragter 2-7 år

Badedragter 8-16 år

Badebluser 2-7 år

Badebluser 8-16 år

Beskyttelse mod solen.
Alle vores badedragterne har en UPF-værdi på mellem 38-40, hvilket betyder, at den blokerer for mindst 97,37% af solens farlige stråler, mens vores badebluser har en UPF-værdi på 50, som dermed mindst beskytter mod 98% af solens farlige stråler.

Vil du læse mere om, hvad UPF er for en størrelse, så har vi en separat artikel netop til det område. Du kan læse den lige her:

Badetøj til børn og voksne.
Alle vores modeller fås både til børn og voksne, så ser du en børnebadedragt, som du tænker kunne være fin til dig, så kan du også finde den her på siden. Du kan bare søge efter navnet i vores søgefunktion i øverste højre hjørne, og dermed er det også muligt at have matchende badetøj på hele familien, uanset om det er badedragt til en pige på 4, badeshorts til far og en badedragt til mor.

Design selv.
Kunne du godt tænke dig at designe din helt egen kollektion til hele familie, så er det også muligt. Bare send dine ideer i en mail til design@dinbadedragt.dk, og så sørger vi for, at I kan få lige det badetøj, som I drømmer om.

Læs mere om at designe sit eget badetøj her.

Hvad med børne-størrelser?

Skulle du komme i tvivl om størrelsen nu lige passer til et stort barn på 5 år, så kan du altid se nærmere på vores størrelsesguide, som du finder her.

Og skulle du have yderligere spørgsmål, så sidder vi klar til at besvare dem på kundeservice@dinbadedragt.dk

God badelyst.