Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Badetøj med navn på

Kunne du godt tænke dig at have dit eller dit barns navn på badedragten eller badetøjet, så har du muligheden her på shoppen.

Du skal bare sende os en mail med den badedragt, som du gerne vil have navnet på, så sørger vi for at sende dig et bud på, hvordan det kan se ud, og så kan du bestille den direkte her på siden.

Det har aldrig før været så nemt at få sit navn på en badedragt.

Du behøver altså ikke designe hele badedragten selv, men bare vælge en fra vores store udvalg, og så skal du ellers bare tænke over, hvor du gerne vil have navnet henne. Det behøver ikke være sværere, og prisen er den samme uanset om du vælger at få navn på badedragten eller ej.

Dog er der ingen returret på badedragterne, som vi har kommet navn på – med mindre der er fejl i produktionen. Læs mere om returret i forbindelse med design af sin egen badedragt, her.

Skulle du have lyst til at have noget helt tredje tekst, så er det også en mulighed. Her gælder samme princip som, hvis du gerne vil have dit navn på badedragten. Det kan være, at du vil have skrevet ”Signes polterabend”, ”Tøsetur” eller ”Alt godt fra havet”. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du kontakter os ved at sende en mail til design@dinbadedragt.dk, og ganske hurtigt herefter hører du fra os med design-forslag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

God badelyst
Din Badedragt.