Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Badedragter med UV beskyttelse

Sommeren er her, og det betyder, at det er tid til at trække i badedragten og nyde solen. Men mens vi nyder varmen, er det vigtigt at tænke på vores sikkerhed i solen. Det er her, at badedragter med UV-beskyttelse kommer ind i billedet. Disse badedragter er ikke kun trendy og moderne, men også et vigtigt valg for at beskytte din hud mod skadelige solstråler. 

Alle vores badedragter både til børn og voksne dækker med UPF (Ultraviolet Protection Factor) på 38-40 eller helt på til 50+. 

UPF38 betyder, at den blokerer 97.37% af solens skadelige stråler, hvilket er vores minimum. Så du er sikker i en badedragt fra DinBadedragt.dk

Se alle vores badedragter her.

Først og fremmest er det vigtigt at forstå, hvordan UV-beskyttelse fungerer i badetøj. UV-beskyttelse i badetøj er blevet vurderet efter en international standard, der måler, hvor meget UV-stråling, der blokeres af tøjet. Badedragter med en højere UV-beskyttelse, kan beskytte din hud bedre, selv i stærk sol. Så når du leder efter en ny badedragt, sørg for at vælge en med en høj UV-beskyttelse for at sikre dig den bedste beskyttelse.

For det andet kan UV-beskyttelse i badetøj være en god idé, hvis du har en tendens til at blive solskoldet eller har en historie af hudkræft i din familie. Badedragter med UV-beskyttelse kan hjælpe med at beskytte dig mod de skadelige UV-stråler, så du kan nyde solen uden at skulle bekymre dig om at få skader på huden.

Endelig, det er vigtigt at ikke kun tænke på UV-beskyttelse når man er på stranden, men også når man er i vandet. UV-beskyttelse i badetøj kan hjælpe med at beskytte dig mod solen reflekterende fra vandoverfladen, som kan øge risikoen for solskoldning.

I alt, badedragter med UV-beskyttelse er ikke kun trendy og moderne valg, men også et vigtigt valg for at beskytte din hud mod skadelige solstråler. Så når du leder efter den perfekte badedragt til sommeren, sørg for at vælge en med en høj UV-beskyttelse for at sikre dig den bedste beskyttelse, mens du nyder solen i stil.

Vil du gerne være ekstra dækker mod solens stråler på din arme også. Så skal du kigger nærmere på vores badebluser

Se alle vores badebluser her.

Vi har til både mænd, kvinder og børn.