Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Badedragt til gravide

For gravide kvinder kan det være en udfordring at finde en badedragt, der passer og føles behagelig. Maven vokser, og det kan være svært at finde en badedragt, der giver god støtte og samtidig er æstetisk pæn. Men lad ikke det holde dig tilbage fra at nyde en tur i vandet

Først og fremmest skal du huske, at du skal føle dig smuk og sikker i din krop. Det er vigtigt at finde en badedragt, der passer til din kropstype og giver dig følelsen af at være godt tilpas. Der er flere ting, man skal overveje, når man vælger en badedragt som gravid. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte badedragt.

  • Vælg en graviditetsbadedragt med god dækning: Det er vigtigt at finde en badedragt, der kan støtte din voksende mave og samtidig giver god dækning.
  • God støtte: Sørg for at finde en badedragt med god støtte, det giver ekstra komfort til gravide kvinder.
  • UV beskyttelse: Det er vigtigt at beskytte din hud mod solens stråler, så vælg en badedragt med UV beskyttelse.

Badedragter fra DinBadedragt har stræk alle fire veje, hvilket betyder, at du får rigtig god dækning, samtidig med at smidigheden i badedragten er med til at støtte både barm og maven.

Se alle vores badedragter her.

Ved at følge disse tips, kan du finde en badedragt, der passer til din kropstype og giver dig følelsen af at være godt tilpas, og du kan føle dig smuk og sikker i din gravide krop. Og husk, at det vigtigste er at have det godt.

Det er også vores anbefaling, at du holder fast i din nuværende størrelse, men hvis du ligger mellem to størrelser, så skal du vælge den største af dem. På billedet er hun 7 måneder henne, og kan stadig passe den samme badedragt som før graviditet.

Når barnet er kommet ud, så kan du også vælge af få matchende badedragter.

Badedragter til gravide