Fri fragt lige til døren. Levering max 10 hverdage.

Badedragt fra XS til 3 XL

Leder du efter badedragter i plus size, så behøver du ikke lede længere. Her på dinbadedragt.dk går alle vores badedragter op til 3 XL. Det er ikke sådan, så det bare er enkelt modeller, der er 3 XL, nej, det er alle vores designs, som du kan få i op til 3 XL.

Så derfor er det bare ind på vores side med alle vores badedragter og find lige den badedragt, som du bedst kan lide. Se alle badedragterne her.

Skulle du mod forventning ikke finde en badedragt, som falder i din smag, så kan du faktisk også designe din egen badedragt. Så sender du bare din ide til design@dinbadedragt.dk, og så finder vi ud af en badedragt til dig.

Her på siden er der altså plus size badedragter i alle størrelser, uanset om du er en XL, 2 XL eller 3 XL, så har vi badedragten til dig.

Er du lidt nervøs for, at maven bliver lidt for tydelig, så kan vi fortælle, at alle vores badedragter kommer med to lag foran, som giver en dejlig fornemmelse på maven, som samtidig er dækkende. Du skal altså ikke være nervøs for, om badedragten ikke er dækkende nok.

Du kan se vores størrelsesguide på alle badedragterne, eller du kan også finde den her.

Rigtig god badelyst.